Om os

Mode, livsstil og spændende brugskunst til hjemmet, har altid været min passion og store interesse. Jeg er ud af en kreativ familie og altid gjort meget ud af at indrette, anrette og få et smukt og hyggeligt resultat ud af det. Jeg har derfor gennem flere år haft lysten til at prøve kræfter med egen virksomhed, hvor omdrejningspunktet var noget jeg virkelig brænder for.

Foden er nu sat under eget bord, og jeg har agenturet på Liv-Interior i Danmark, som har et bredt program af lækker brugskunst, service, tekstiler og tæpper – herunder plastik tæpper lavet af genbrugsflasker, som er et rigtig spændende og bæredygtigt produkt. Liv-Interior er fra Tyskland, men designes af Tina Mirza, som er Dansker og ejer af virksomheden.

Fuhrhome er et andet brand jeg har agenturet på, og det har nogle spændende produkter i den bæredygtige og lidt rå stil – primært indenfor møbler og lamper. Fuhrhome er dansk designet af Anders Fuhr, som ejer virksomheden og holder til i Århus.

Jeg vil gerne have nogle produkter som skiller sig lidt ud, og mener at have fundet det – håber du synes det samme.

Det er min målsætning at tilbyde nogle lækre produkter for enhver smag, hvor både pris og kvalitet hænger sammen. Jeg har derfor en forventning om at der kommer flere interessante og spændende produkter til hen ad vejen i vores sortiment.

Ligesom det sikkert skal være en fornøjelse og en god oplevelse at være kunde hos dig, skal det også være det hos Lehn Design – velkommen til…

Mette Lehn

+45 31 68 20 50

mette@lehndesign.dk